Søg
Close this search box.

Hvem er vi

Vi har startet Powerlygter på baggrund af, at vi selv er store ravjægere. De produkter I finder på siden er produkter, som vi selv gør brug af!

OM OS

HOS POWERLYGTER

Hos Powerlygter.dk finder du et stort udvalg i lygter, batterier, opladere samt mange andre spændende ting til udendørslivet og hjemmet.
Vi bestræber os hele tiden på at levere de bedste produkter i høj kvalitet og til en fornuftig pris. Alle lygter, batterier og opladere hos Powerlygter.dk er nøje udvalgt og testet af os inden de finder vej til shoppen.
I er altid velkommen til at komme forbi og se Vores store udvalg, I skal blot ringe til os og lave en aftale.

VI FOKUSERER PÅ...

LEVERE DE BEDSTE PRODUKTER

ALTID I HØJ KVALITET

TIL EN FORNUFTIG PRIS

ravjagts historie

Ravlygten.dk, nu powerlygter.dk er det sted, som de første i Danmark, der udviklede og introducerede Ravlygter på det Danske marked. Det skal dog ikke misforstås som om vi er dem som har opfundet ravjagt med UV-lys, eller UV-lys generelt.

Inden UV-lygter/ravlygter kom frem og blev populære, var det de færreste som nogensinde havde prøvet at spotte et stykke rav. Personligt havde jeg aldrig selv fundet rav, før jeg selv begyndte med UV. I dag kan jeg sagtens spotte det uden UV, dog vil man gå glip af en masse mørkt rav, som tit er det flotteste, da det førhen ofte blev forvekslet med kulstykker. Har fundet masser af mørkt rav mellem tæerne på de hardcore professionelle, inden de selv begyndte at investere i UV- lygter.

EN POPULÆR HOPPY

Jeg kan informere jer om at hobbyen er og altid har været populær, men der er kommet masser af nye til pga. “nemheden” ved at spotte ravet med UV- lygter. Hobbyen, ved alle os ravjægere, er fascinerende, spændende og en friluftsaktivitet hvor hjernen får pusterum til at “stresse af” fra dagligdagens evindelige hamsterhjul. Mange bruger denne aktivitet som ren medicin, mennesker som gerne vil være aktive og måske ikke orker Fitnesscenteret 3 gange i ugen, eller løbeturen på 10 km 2 gange i ugen. Pensionister som før var evigt aktive på arbejdsmarkedet og nu har svært ved at fylde døgnets 24 timer med meningsfyldt aktivitet. Og jer som har haft jeres børn med på ravjagt, kan 100% skrive under på, at det er noget ungerne syntes er vildt spændene.

OPLEVELSER

I min optik, er det en hobby som får mange mennesker ud af sofaen, får en tur på opleveren i vores smukke og nogle gange barske natur, frisk luft og får rørt kadaveret, kontra flade ud foran fjernsynet med en pose fredagssnolder. Jeg ved at vi har været med til at gøre nogle mennesker mere aktive og glade, introduceret dem for en hobby, som nogle af dem synes er så fascinerende, at det bliver en hobby for livet og andre synes det er spændende og prøver det nogle få gange og mister interessen. Jeg ved også at nogen direkte hader os for at have introduceret dette redskab, så der er kommet flere på stranden for at “tyvstjæle” deres rav. Men rolig nu, der er flod og ebbe, to gange i døgnet, så der skyller potentielt rav op på vores kyster to gange i døgnet året rundt. Sådan har det været i millioner af år og sådan bliver det ved med i millioner af år endnu. Blot min ydmyge mening, god ravjagt.

Med venlig hilsen Marriuz fra powerlygter.dk